Sunday, December 10, 2006

ALL HINDU’S WAKE UP…
(13 PROTOKOL KETUA HINDU)..

1. ORG HINDU MESTILAH MEMPERTIMBANGKAN BAHAWA ISRAEL ADALAH SEKUTU YANG TERBAIK.(kerana mereka golongan yg paling kuat memusuhi islam)

2.SEBARKAN PERLAKUAN DOSA @ SIFAT BURUK ORG ISLAM (utk memburukkan Islam di mata masyarakat)

3.TOKONG HINDU MESTILAH DIBINA SETIAP TEMPAT DAN MESTI DIZIARAHI SETIAP HARI, BERHALA RAM MESTILAH DIBINA DI TEMPAT KERJA.

4.MESYUARAT MESTILAH DIMASUKKAN SALAH SATU AGENDANYA MERANGKA PERANCANGAN MENGHANCURKAN ISLAM.

5.EDARKAN DADAH DAN PELACUR DI KALANGAN NEGARA ISLAM DAN KOMINITINYA (MENGHANCURKAN PEMUDA ISLAM).

6.JALINKAN HUBUNGAN SEKSUAL DENGAN WANITA ISLAM & PASTIKAN ANAK-ANAK HINDU DILAHIRKAN DIKALANGAN MEREKA. (UNTUK MEMASTIKAN MEREKA TUNDUK KEPADA KEHENDAK HINDU)

7.JIKA ANDA SEORANG DOKTOR ATAU AHLI FARMASI CUBA SEBAIKNYA UNTUK MENCACATKAN JANIN ORANG ISLAM.(untuk mengurangkan zuriat orang islam)

8.JIKA ANDA SEORANG BIDAN BISIKKAN PERKATAAN OHM DI TELINGA ANAK ORG ISLAM YG BARU LAHIR. (untuk memasukkan roh hindu pada peringkat awal)

9.CUBA ROSAKKKAN BEKALAN MAKANAN SEKIRANYA ANDA BEKERJA DENGAN ORANG ISLAM. (untuk masukkan unsur-unsur haram dalam makanan org islam)

10.JADILAH SHBT MEREKA, DAPATKAN KEPERCAYAAN KEMUDIAN KHIANATILAH MEREKA.

11.JADIKAN MASYARAKAT LAIN (SEMUA AGAMA SELAIN ISLAM)MEMUSUHI ISLAM.

12.JIKA ANDA BEKERJA DI RUMAH MEREKA CUBA PENGARUHI PEMIKIRAN ISTERI DAN ANAK-ANAK MEREKA IKUT IDEOLOGI HINDU.

13.PAKAILAH TALI HITAM DIPERGELANGAN TANGAN ANDA (untuk tanda anda seorang pengikut hindu yang setia)

DR. R . SINGH
SUMBER DARI PERKIM


Kesimpulan
Di manakah sensitiviti kita sebagai seorang pendokong Islam tentang masalah ini?apakah kita hanya sekadar mendengar dan memerhatinya dari jauh tanpa ada rasa sekelumit kebimbangan atau kerisauan tentang bahaya-bahaya dan pelbagai ancaman yang dihadapi oleh umat muhammad millenium ini?? Di saat kita terleka dan tertewas dengan godaan nafsu jahat serta hiburan yang melampau, adakah kita masih bisa membisu seribu bahasa di saat musuh-musuh Islam bermaharajalela menghina Islam,mencaci umatnya,membogelkan kehormatannya dan keizzahannya?? Seluruh golongan kuffar bersatu dan berpadu duduk semeja, merancang serta merangka tindakan-tindakan bagi memastikan kewujudan dan keberadaan Islam di muka bumi ini dilenyapkan sama sekali!! Tetapi amatlah menyedihkan dan mendukacitakan kita, di mana wujudnya segolongan umat Islam sendiri yang secara langsung turut sama-sama menyumbang ke arah memburukkan dan merendahkan keagungan serta kesyumulan Islam di mata penganut agama lain! Ayuh !Bangkitlah !! Sedarlah dari ulitan mimpi-mimpi indah yang palsu! Buanglah semua episod-episod lara kita yang lalu!marilah kita sama-sama berjuang dan bekerja untuk Islam!korbankan sedikit masa dan tenaga demi Islam dengan mencurahkan idea-idea yang jitu serta perancangan yang bersistematik bagi mengembalikan semula ketinggian dan maruah agama Islam yang telah tercalar dan tempang!

1 comment:

Rukma said...

I am a Hindu,I never come accross these protocols being discussed or circulated among Hindus.We were tought from young to tolerate and not to blaspheme other religion.We are still doing it.Many hindus are converting to Islam,we never retaliate or protest.We always believe our live is short in this earth ,so let us live happily and peacefully with give and take attitude.